W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Verbascum nigrum L. (mullein) extract as a natural emulsifier

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2018

Opublikowano w

Food Hydrocolloids

Rocznik: 2018 | Tom: vol. 81

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • Verbascum nigrum L.
  • plant extract
  • stabilizer
  • particle size
  • determination
  • emulsification index
  • foaming test
Data udostępnienia online

07.03.2018

Strony (od-do)

341 - 350

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

45

Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021

45

Impact Factor

5,839

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.