Tytuł
Verbascum nigrum L. (mullein) extract as a natural emulsifier
Autorzy
[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik
Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)
Rok publikacji
2018
Opublikowano w
Typ artykułu
artykuł naukowy
Język publikacji
angielski
Słowa kluczowe
EN
- Verbascum nigrum L.
- plant extract
- stabilizer
- particle size
- determination
- emulsification index
- foaming test
Data udostępnienia online
07.03.2018
Strony (od-do)
341 - 350
Punktacja Ministerstwa / czasopismo
45
Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021
45
Impact Factor
5,839
System tworzony przez Politechnikę Poznańską
oraz Poznańskie Centrum Superkomputerowo-Sieciowe
Zaloguj się przez eKonto, aby dodać do SIN