W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Raport

Tytuł dzieła

Recenzja pracy doktorskiej mgr inż. Szymona Węglińskiego pt.: „Wpływ dodatku mleczanu diamidoaminy na wytrzymałość na ściskanie i mrozoodporność gruntów mało i średnio spoistych stosowanych w budownictwie drogowym"

Autorzy

Identyfikator dzieła

r560524_2019

Słowa kluczowe
PL
  • mleczan diamidaminy
  • budownictwo drogowe
  • mrozoodporność gruntów
  • grunty spoiste
Data

19.06.2019

Język

polski

Liczba stron lub objętość dzieła

9

Typ dzieła

recenzja

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.