Przetwarzanie może potrwać kilka sekund...

Artykuł

Tytuł

Comparison of the Impact of Protein Preparation and Modern Factory-Produced Admixture on the Air Entrainment Structure of Cement Paste: Modern and Historical Aspects

Autorzy

[ 1 ] Instytut Konstrukcji Budowlanych, Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

2.6 Inżynieria lądowa i transport

Rok publikacji

2019

Opublikowano w

International Journal of Architectural Heritage

Rocznik: 2019 | Numer: in press

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • air entraining additive
  • air void characteristics
  • cement paste
  • protein additive
  • strength properties
Data udostępnienia online

28.09.2018

DOI

10.1080/15583058.2018.1510998

Punktacja MNiSW

140

Impact Factor

1,440 [Lista 2018]