Przetwarzanie może potrwać kilka sekund...

Artykuł

Tytuł

Aesculus hippocastanum L. extract as a potential emulsion stabilizer

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ 2 ] Instytut Inżynierii Materiałowej, Wydział Budowy Maszyn i Zarządzania, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik | [ D ] doktorant

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

2.7 Inżynieria materiałowa
6.5 Nauki chemiczne

Rok publikacji

2019

Opublikowano w

Food Hydrocolloids

Rocznik: 2019 | Tom: vol. 97

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • A. hippocastanum L.
  • surface active
  • fluorescence
  • toxicity
  • particle size
  • microviscosity tests
Data udostępnienia online

20.06.2019

Strony (od-do)

105237-1 - 105237-10

DOI

10.1016/j.foodhyd.2019.105237

Punktacja MNiSW

140

Impact Factor

5,839 [Lista 2018]