W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Książka

Pobierz BibTeX

Tytuł

Current trends in quality science : quality and innovation of non-food products

Redaktorzy

Rok publikacji

2019

Typ książki

monografia naukowa

Język publikacji

angielski

Miejsce

Poznań, Polska

Wydawca

Sieć Badawcza Łukasiewicz – Instytut Technologii Eksploatacji

Wydawca z listy Ministerstwa

Sieć Badawcza Łukasiewicz - Instytut Technologii Eksploatacji

Data opublikowania

2019

Liczba stron

200

ISBN

978-83-7789-589-4

Rozdziały
Functional properties of intimate hygiene liquids composed on the various ingredients of base composition (s. 103-114)
Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.