Przetwarzanie może potrwać kilka sekund...

Artykuł

Tytuł

Aesculus hippocastanum L. as a Stabilizer in Hemp Seed Oil Nanoemulsions for Potential Biomedical and Food Applications

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik | [ S ] student

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[6.5] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2021

Opublikowano w

International Journal of Molecular Sciences

Rocznik: 2021 | Tom: vol. 22 | Numer: iss. 2

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • horse chestnuts
  • Cannabis sativa
  • droplet size
  • dynamic light scattering
  • viscosity
  • emulsion
  • surface tension
  • light microscopy
  • hyaluronic acid
Strony (od-do)

887-1 - 887-18

DOI

10.3390/ijms22020887

URL

https://www.mdpi.com/1422-0067/22/2/887/htm

Typ licencji

CC BY (uznanie autorstwa)

Tryb otwartego dostępu

otwarte czasopismo

Wersja tekstu w otwartym dostępie

ostateczna wersja opublikowana

Data udostępnienia publikacji w sposób otwarty

w momencie opublikowania

Punktacja MNiSW / czasopismo

140

Impact Factor

4,556 [Lista 2019]