W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz plik Pobierz BibTeX

Tytuł

Extracts from Frangula alnus Mill. and Their Effects on Environmental and Probiotic Bacteria

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ S ] student | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2022

Opublikowano w

Plants

Rocznik: 2022 | Tom: vol. 11 | Numer: iss. 20

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • anthraquinones
  • frangulin
  • buckthorn
  • biomembrane
  • permeability
Data udostępnienia online

14.10.2022

Strony (od-do)

2719-1 - 2719-14

DOI

10.3390/plants11202719

URL

https://www.mdpi.com/2223-7747/11/20/2719/htm

Uwagi

Article number: 2719

Typ licencji

CC BY (uznanie autorstwa)

Tryb otwartego dostępu

otwarte czasopismo

Wersja tekstu w otwartym dostępie

ostateczna wersja opublikowana

Data udostępnienia

14.10.2022 (Data domniemana)

Czas udostępnienia publikacji w sposób otwarty

w momencie opublikowania

Pełny tekst artykułu

Pobierz plik

Poziom dostępu do pełnego tekstu

publiczny

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

70

Impact Factor

4,5

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.