W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz plik Pobierz BibTeX

Tytuł

Impact of Bird Cherry (Prunus padus) Extracts on the Oxidative Stability of a Model O/W Linoleic Acid Emulsion

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2023

Opublikowano w

Applied Sciences

Rocznik: 2023 | Tom: vol. 13 | Numer: iss. 17

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • antioxidant
  • phenolic compounds
  • flavonoids
  • emulsion
  • emulsion stability
  • gallic acid
  • DLS
  • linoleic acid autooxidation
Data udostępnienia online

24.08.2023

Strony (od-do)

9560-1 - 9560-16

DOI

10.3390/app13179560

URL

https://www.mdpi.com/2076-3417/13/17/9560

Uwagi

Article number: 9560

Typ licencji

CC BY (uznanie autorstwa)

Tryb otwartego dostępu

otwarte czasopismo

Wersja tekstu w otwartym dostępie

ostateczna wersja opublikowana

Data udostępnienia

24.08.2023

Czas udostępnienia publikacji w sposób otwarty

w momencie opublikowania

Pełny tekst artykułu

Pobierz plik

Poziom dostępu do pełnego tekstu

publiczny

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

100

Impact Factor

2,7 [Lista 2022]

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.