W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Characterization of hemp seed oil emulsion stabilized by soap nuts (Sapindus mukorossi) extract

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2024

Opublikowano w

Food Hydrocolloids

Rocznik: 2024 | Tom: vol. 156

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • Emulsion
  • Saponin
  • Stability
  • Soap nuts (Sapindus mukorossi)
  • Hemp seed oil
  • Droplets distribution
  • Turbidity
  • Wetting angle
Data udostępnienia online

23.06.2024

Strony (od-do)

110352-1 - 110352-11

DOI

10.1016/j.foodhyd.2024.110352

Uwagi

Article number: 110352

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

140

Impact Factor

11 [Lista 2023]

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.