W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Raport

Tytuł dzieła

Food Drying Enhancement by Ultrasounds – a Review

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik | [ D ] doktorant

Identyfikator dzieła

r471452_2016

Słowa kluczowe
EN
  • drying
  • ultrasounds
  • food
  • products quality
  • energy consumption
  • apparatus design
Data

01.03.2016

Język

angielski

Liczba stron lub objętość dzieła

23

Typ dzieła

raport z badań

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.