W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Wpływ właściwości reologicznych wybranych cieczy spożywczych na moc ich mieszania przy zastosowaniu różnych mieszadeł

Autorzy

[ 1 ] Instytut Maszyn Roboczych i Pojazdów Samochodowych, Wydział Maszyn Roboczych i Transportu, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Wariant tytułu

EN Effect of rheological properties of the selected food liquids on the mixing power with the use of various mixers

Rok publikacji

2013

Opublikowano w

Inżynieria Rolnicza

Rocznik: 2013 | Numer: z. 1(141)

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

polski

Słowa kluczowe
PL
  • właściwosci reologiczne
  • parametry maszyn spożywczych
  • projektowanie maszyn spożywczych
EN
  • rheological properties
  • food machines parameters
  • designing food machines
Strony (od-do)

215 - 224

URL

http://ir.ptir.org/index.php?mood=issues&issue=141

Typ licencji

CC BY (uznanie autorstwa)

Tryb otwartego dostępu

otwarte czasopismo

Wersja tekstu w otwartym dostępie

ostateczna wersja opublikowana

Czas udostępnienia publikacji w sposób otwarty

w momencie opublikowania

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.