W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Książka

Pobierz BibTeX

Tytuł

Chemical and functional properties of food components

Redaktorzy

Rok publikacji

2023

Typ książki

książka pod redakcją

Język publikacji

angielski

Miejsce

Boca Raton, United States

Wydawca

CRC Press

Wydawca z listy Ministerstwa

CRC Press / Balkema

Data udostępnienia online

22.05.2023

Data opublikowania

2023

Liczba stron

560

ISBN

9781003265955

DOI

10.1201/9781003265955

URL

https://doi.org/10.1201/9781003265955

Rozdziały
The role of food additives (s. 401-419)
Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.