W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Raport

Tytuł dzieła

Raport z opracowania ciągu technologicznego do produkcji kwasu kapronowego przez kwas mlekowy

Autorzy

[ 1 ] Instytut Inżynierii Środowiska, Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska, Politechnika Poznańska | [ D ] doktorant

Identyfikator dzieła

r533343_2018

Słowa kluczowe
EN
  • ciąg procesowy
  • technologia
  • kwas kapronowy
  • fermentacja
Data

21.05.2018

Język

angielski | polski

Liczba stron lub objętość dzieła

14

Typ dzieła

raport z badań

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.