W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Czasopismo

Tytuł

Innovative Food Science and Emerging Technologies

Dyscypliny naukowe (Ustawa 2.0)

2.5 Inżynieria biomedyczna
2.8 Inżynieria materiałowa
3.1 Biologia medyczna
3.2 Nauki farmaceutyczne
5.2 Rolnictwo i ogrodnictwo
5.3 Technologia żywności i żywienia
7.2 Biotechnologia
7.6 Nauki chemiczne

Unikatowy identyfikator czasopisma

8382

Wydawca

Elsevier B.V.

ISSN

1466-8564

eISSN

1878-5522

Aktualna punktacja

140

Roczniki

  • Rocznik Punktacja Ministerstwa Impact Factor
  • 2016 40 2,573
  • 2017 40 3,116
Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.