W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Czasopismo

Tytuł

European Food Research and Technology

Dyscypliny naukowe (Ustawa 2.0)

2.5 Inżynieria biomedyczna
2.6 Inżynieria chemiczna
2.8 Inżynieria materiałowa
2.9 Inżynieria mechaniczna
2.10 Inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka
3.1 Biologia medyczna
3.2 Nauki farmaceutyczne
3.4 Nauki o kulturze fizycznej
3.5 Nauki o zdrowiu
5.2 Rolnictwo i ogrodnictwo
5.3 Technologia żywności i żywienia
5.4 Zootechnika i rybactwo
7.2 Biotechnologia
7.6 Nauki chemiczne
9.1 Weterynaria

Unikatowy identyfikator czasopisma

6113

Wydawca

Springer

ISSN

1438-2377

eISSN

1438-2385

DOI

10.1007/s00217-014-2356-z

Aktualna punktacja

70

Roczniki

  • Rocznik Punktacja Ministerstwa Impact Factor
  • 2015 30 1,433
  • 2016 30 1,664
  • 2018 30 2,056
  • 2024 70 3,3 [Lista 2022]
Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.