W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Książka

Pobierz BibTeX

Tytuł

Postępy w technologii i inżynierii chemicznej 2019

Redaktorzy

Rok publikacji

2019

Typ książki

książka pod redakcją

Język publikacji

polski

Wydawca

Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie

Wydawca z listy Ministerstwa

Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Data opublikowania

2019

Liczba stron

196

ISBN

978-83-7663-291-9

Rozdziały
Synteza i właściwości cieczy jonowych jako deterentów pokarmowych (s. 18-19)
Kwas sorbowy jako źródło anionu w syntezie czwartorzędowych soli amoniowych (s. 63-65)
Czwartorzędowe sacharyniany z kationem diglikoloaminy i ich zastosowanie jako antyfidanty (s. 165-166)
Właściwości powierzchniowe surfaktantów niejonowych z ugrupowaniem oksyetylenowym (s. 187-188)
Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.