W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Using the polymeric ouzo effect for the preparation of polysaccharide-based nanoparticles

Autorzy

[ 1 ] Instytut Fizyki, Wydział Fizyki Technicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Rok publikacji

2013

Opublikowano w

Langmuir

Rocznik: 2013 | Tom: vol. 29 | Numer: no. 28

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Strony (od-do)

8845 - 8855

DOI

10.1021/la4017867

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

35

Impact Factor

4,384

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.