W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Książka

Pobierz BibTeX

Tytuł

Handbook of drying of vegetables and vegetable products

Redaktorzy

Rok publikacji

2017

Typ książki

monografia naukowa

Język publikacji

angielski

Wydawca

CRC Press

Wydawca z listy Ministerstwa

CRC Press / Balkema

Data opublikowania

2017

Liczba stron

538

ISBN

9781498753869

URL

https://www.crcpress.com/Handbook-of-Drying-of-Vegetables-and-Vegetable-Products/Zhang-Bhandari-Fang/p/book/9781498753869

Opublikowano w

Seria: Advances in Drying Science and Technology

Rozdziały
Highly efficient vegetable drying technologies III ultrasound-assisted drying (s. 81-115)
Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.