W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Characterization of ozonated vegetable oils by spectroscopic and chromatographic methods

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Rok publikacji

2008

Opublikowano w

Chemistry and Physics of Lipids

Rocznik: 2008 | Tom: vol. 151 | Numer: iss. 2

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Strony (od-do)

85 - 91

Impact Factor

2,647

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.