W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Książka

Pobierz BibTeX

Tytuł

Current Trends in Quality Science - design, quality and safety of products

Redaktorzy

Rok publikacji

2022

Typ książki

książka pod redakcją

Język publikacji

angielski

Miejsce

Radom, Polska

Wydawca

Sieć Badawcza Łukasiewicz – Instytut Technologii Eksploatacji

Wydawca z listy Ministerstwa

Sieć Badawcza Łukasiewicz - Instytut Technologii Eksploatacji

Data opublikowania

2022

Liczba stron

438

ISBN

978-83-7789-670-9

URL

https://www.itee.lukasiewicz.gov.pl/images/stories/exlibris/Klimczak_Inga.pdf

Rozdziały
The effect of fat content on quality of homemade natural yoghurt (s. 231-240)
Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.