W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Książka

Pobierz BibTeX

Tytuł

Proceedings of the 17th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience, Prague, 11th - 12th, November 2021

Redaktorzy

Rok publikacji

2021

Typ książki

monografia naukowa / materiały konferencyjne

Język publikacji

angielski

Miejsce

Prague, Czech Republic

Wydawca

Czech Chemical Society

Data opublikowania

2021

Liczba stron

156

ISBN

978-80-88307-07-5

ISSN

2336-6796

Rozdziały
The influence of chemical modification of potato starch on stabilization of emulsions (s. 94-97)
Molecular dynamics vs. rheological properties of modified starches: cluster analysis grouping (s. 98-101)
Konferencja

17th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience, 11-12.11.2021, Prague, Czech Republic

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.