W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Raport

Tytuł dzieła

Opracowanie wyników badań wpływu pH na kompozycję formowanych produktów podczas procesu fermentacji kultur mieszanych cukrów prostych

Autorzy

[ 1 ] Instytut Inżynierii Środowiska, Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Identyfikator dzieła

r495403_2016

Słowa kluczowe
PL
  • fermentacja kultur mieszanych
  • glukoza
  • ksyloza
  • galaktoza
  • czas retencji
  • pH
Data

25.11.2016

Język

polski

Liczba stron lub objętość dzieła

13

Typ dzieła

raport z badań

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.