W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Raport

Tytuł dzieła

Wpływu szczepu Clostridium kluyveri na produkcję kwasu kapronowego w kulturze bioagumentowanej

Autorzy

[ 1 ] Instytut Inżynierii Środowiska, Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Identyfikator dzieła

r517252_2017

Słowa kluczowe
PL
  • fermentacja beztlenowa
  • kwas kapronowy
Data

04.09.2017

Język

polski

Liczba stron lub objętość dzieła

21

Typ dzieła

raport z badań

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.