W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Czasopismo

Tytuł

Food Chemistry

Dyscypliny naukowe (Ustawa 2.0)

3.1 Biologia medyczna
3.2 Nauki farmaceutyczne
3.5 Nauki o zdrowiu
4.1 Nauki o rodzinie
5.2 Rolnictwo i ogrodnictwo
5.3 Technologia żywności i żywienia
5.4 Zootechnika i rybactwo
7.2 Biotechnologia
7.6 Nauki chemiczne
9.1 Weterynaria

Unikatowy identyfikator czasopisma

6692

Wydawca

Elsevier

ISSN

0308-8146

eISSN

1873-7072

Aktualna punktacja

200

Roczniki

  • Rocznik Punktacja Ministerstwa Impact Factor
  • 2014 40 3,391
  • 2017 40 4,946
  • 2023 200 8,8 [Lista 2022]
Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.