Depending on the amount of data to process, file generation may take longer.

If it takes too long to generate, you can limit the data by, for example, reducing the range of years.

Article

Download BibTeX

Title

Wpływ stopnia podstawienia skrobi E1422 na właściwości reologiczne w układach zawierających chlorek sodu

Authors

[ 1 ] Katedra Zarządzania Produkcją i Logistyki, Wydział Inżynierii Zarządzania, Politechnika Poznańska | [ P ] employee

Scientific discipline (Law 2.0)

[6.6] Management and quality studies

Title variant

EN Effect of degree of substitution of E1422 starch on rheological properties in systems containing sodium chloride

Year of publication

2018

Published in

Żywność. Nauka. Technologia. Jakość

Journal year: 2018 | Journal volume: vol. 25 | Journal number: no. 3

Article type

scientific article

Publication language

polish

Keywords
PL
  • acetylacja
  • sieciowanie
  • skrobia modyfikowana
  • właściwości reologiczne
EN
  • acetylation
  • crosslinking
  • modified starch
  • rheological properties
Pages (from - to)

89 - 99

DOI

10.15193/ZNTJ/2018/116/248

URL

http://wydawnictwo.pttz.org/wp-content/uploads/2019/01/07_Malyszek.pdf

Ministry points / journal

15

Ministry points / journal in years 2017-2021

15

This website uses cookies to remember the authenticated session of the user. For more information, read about Cookies and Privacy Policy.