W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Rozdział

Pobierz BibTeX

Tytuł

Health properties and evaluation of quality of dried strawberry fruit produced using the convective drying method with neural image analysis

Autorzy

[ 1 ] Instytut Maszyn Roboczych i Pojazdów Samochodowych, Wydział Inżynierii Transportu, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[2.9] Inżynieria mechaniczna

Rok publikacji

2019

Typ rozdziału

rozdział w monografii naukowej / referat

Język publikacji

angielski

Strony (od-do)

111790-1 - 111790-7

DOI

10.1117/12.2539784

URL

https://doi.org/10.1117/12.2539784

Książka

Eleventh International Conference on Digital Image Processing (ICDIP 2019)

Zaprezentowany na

Eleventh International Conference on Digital Image Processing (ICDIP 2019), 10-13.05.2019, Guangzhou, China

Punktacja Ministerstwa / rozdział

20

Publikacja indeksowana w

WoS

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.