W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Functionality of native starches in food systems: cluster analysis grouping of rheological properties in different product matrices

Autorzy

[ 1 ] Instytut Logistyki, Wydział Inżynierii Zarządzania, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[6.6] Nauki o zarządzaniu i jakości

Rok publikacji

2020

Opublikowano w

Foods

Rocznik: 2020 | Tom: vol. 9 | Numer: iss. 8

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • waxy starch
  • binary mixtures
  • salt
  • polyols
  • product matrix
Data udostępnienia online

06.08.2020

Strony (od-do)

1073-1 - 1073-15

URL

https://www.mdpi.com/2304-8158/9/8/1073

Uwagi

This article belongs to the Special Issue Starch: Properties, Processing, and Functionality in Food Systems. Article number: 1073

Typ licencji

CC BY (uznanie autorstwa)

Tryb otwartego dostępu

otwarte czasopismo

Wersja tekstu w otwartym dostępie

ostateczna wersja opublikowana

Czas udostępnienia publikacji w sposób otwarty

w momencie opublikowania

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

70

Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021

100

Impact Factor

4,35

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.