Depending on the amount of data to process, file generation may take longer.

If it takes too long to generate, you can limit the data by, for example, reducing the range of years.

Book

Download BibTeX

Title

XIII Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw : Przetwory owocowe, warzywne i grzybowe - dla zdrowia i zrównoważonego rozwoju, Zegrze k. Warszawy, 26-27 maja 2022

Additional title

PL Przetwory owocowe, warzywne i grzybowe - dla zdrowia i zrównoważonego rozwoju

Year of publication

2022

Book type

conference proceedings

Publication language

polish

Date of publication

2022

URL

https://www.ibprs.pl/xiii-ogolnopolska-konferencja-naukowa-technologow-przetworstwa-owocow-i-warzyw-podsumowanie/

Chapters
Impregnacja próżniowa plastrów marchwi - ocena jakości otrzymanych półproduktów (p. 66)
Conference

XIII Ogólnopolska Konferencja Naukowa Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw „Przetwory owocowe, warzywne i grzybowe – dla zdrowia i zrównoważonego rozwoju”, 26-27.05.2022, Zegrze k. Warszawy, Polska

This website uses cookies to remember the authenticated session of the user. For more information, read about Cookies and Privacy Policy.