W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Rozdział

Pobierz BibTeX

Tytuł

Impregnacja próżniowa plastrów marchwi - ocena jakości otrzymanych półproduktów

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2022

Typ rozdziału

abstrakt

Język publikacji

polski

Strony (od-do)

66 - 66

Książka

XIII Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw : Przetwory owocowe, warzywne i grzybowe - dla zdrowia i zrównoważonego rozwoju, Zegrze k. Warszawy, 26-27 maja 2022

Zaprezentowany na

XIII Ogólnopolska Konferencja Naukowa Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw „Przetwory owocowe, warzywne i grzybowe – dla zdrowia i zrównoważonego rozwoju”, 26-27.05.2022, Zegrze k. Warszawy, Polska

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.