Depending on the amount of data to process, file generation may take longer.

If it takes too long to generate, you can limit the data by, for example, reducing the range of years.

Book

Download BibTeX

Title

Trendy w Przetwórstwie Owoców, Warzyw i Grzybów, XIV Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw

Editors

Year of publication

2024

Book type

edited book

Publication language

polish

Place

Wrocław, Polska

Publisher name

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, GAJT Wydawnictwo 1991 s.c.

Date of publication

2024

Number of pages

99

ISBN

978-83-66292-35-2

Chapters
Wpływ warunków przechowywania na jakość shelf-life jabłek (p. 88-89)
Conference

XIV Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw "Trendy w przetwórstwie owoców, warzyw i grzybów", 20-22.05.2024, Krzyżowa, Polska

This website uses cookies to remember the authenticated session of the user. For more information, read about Cookies and Privacy Policy.