W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Rozdział

Pobierz BibTeX

Tytuł

Wpływ warunków przechowywania na jakość shelf-life jabłek

Autorzy

[ 1 ] Instytut Maszyn Roboczych i Pojazdów Samochodowych, Wydział Inżynierii Lądowej i Transportu, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[2.7] Inżynieria lądowa, geodezja i transport

Rok publikacji

2024

Typ rozdziału

poster

Język publikacji

polski

Słowa kluczowe
PL
  • jabłka
  • 1-MCP
  • przechowywanie shelf-life
  • jakość
Strony (od-do)

88 - 89

Książka

Trendy w Przetwórstwie Owoców, Warzyw i Grzybów, XIV Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw

Zaprezentowany na

XIV Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw "Trendy w przetwórstwie owoców, warzyw i grzybów", 20-22.05.2024, Krzyżowa, Polska

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.