W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Rozdział

Pobierz BibTeX

Tytuł

Rheological properties of tomato's fluid products

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Rok publikacji

2002

Typ rozdziału

referat

Język publikacji

angielski

Strony (od-do)

1 - 11

Uwagi

nr 0195

Książka

CHISA 2002 : 15th International Congress of Chemical and Process Engineering, 25-29 August 2002, Praha, Czech Republic

Zaprezentowany na

15th International Congress of Chemical and Process Engineering CHISA 2002, 25-29.08.2002, Praha, Czech Republic

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.