W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Książka

Pobierz BibTeX

Tytuł

Advances in Food Rheology and Its Applications. Development in Food Rheology

Redaktorzy

Rok publikacji

2023

Typ książki

książka pod redakcją

Język publikacji

angielski

Streszczenie

EN Advances in Food Rheology and Its Applications: Development in Food Rheology, Second Edition presents the latest advances in the measurement and application of food rheology, one of the most important tools for food companies when characterizing ingredients and final products, and a predictor of product performance and consumer acceptance. This second edition provides coverage of new rheological measurement techniques, including ultrasonic measurements of rheological properties of food and NMR approach, and precision in data handling, including coverage of mathematical modeling of rheological properties. As the range of food products has also broadened as a result of consumer demands and preference, this second edition includes a series of new chapters on dairy and plant-based foods. The amalgamation between food texture and sensory attributes will also be addressed. In addition, coverage of the correlation between rheological behavior and modeling of the fluid in a human stomach and food digestion will be assessed. A special focus has given on rheology of gel systems, including, food hydrogels, bigel and organogels. Written for food scientists, food technologists, sensory scientists, and others working in academia and industry, Advances in Food Rheology and Its Applications: Development in Food Rheology, Second Edition will be a welcomed and updated reference.

Wydanie

Wyd. 2

Miejsce

Kidlington, United States

Cambridge MA, United States

Wydawca

Elsevier

Wydawca z listy Ministerstwa

Elsevier

Data opublikowania

2023

Liczba stron

782

ISBN

978-0-12-823983-4

eISBN

978-0-12-823984-1

URL

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780128239834000327

Rozdziały
Extensional rheology in food processing (s. 143-180)
Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.