Tytuł
Sposób wydzielania kwasu bursztynowego z brzeczki fermentacyjnej
Twórcy
[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik
Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)
[7.6] Nauki chemiczne
Numer PAT
2019
Rodzaj prawa ochronnego
wynalazek
Zgłoszenie, przyznanie i utrzymanie ochrony
Ochrona wyniku
Polska
Polska
Zgłoszenie do Urzędu Patentowego
Numer zgłoszenia do Urzędu Patentowego
423412
Data zgłoszenia do Urzędu Patentowego
09.11.2017
Kraj / region
Przyznanie i utrzymanie ochrony
Numer prawa ochronnego
236607
Data otrzymania prawa
14.10.2020
Kraj / region
Przyznanie i utrzymanie ochrony
Numer prawa ochronnego
236607
Data otrzymania prawa
14.10.2020
Kraj / region
System tworzony przez Politechnikę Poznańską
oraz Poznańskie Centrum Superkomputerowo-Sieciowe
Zaloguj się przez eKonto, aby dodać do SIN