W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Wynik

Tytuł

Sposób wydzielania kwasu bursztynowego z brzeczki fermentacyjnej

Twórcy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Numer PAT

2019

Rodzaj prawa ochronnego

wynalazek

Zgłoszenie, przyznanie i utrzymanie ochrony

Ochrona wyniku

Polska
Polska

Zgłoszenie do Urzędu Patentowego

Numer zgłoszenia do Urzędu Patentowego

423412

Data zgłoszenia do Urzędu Patentowego

09.11.2017

Kraj / region

Polska

Przyznanie i utrzymanie ochrony

Numer prawa ochronnego

236607

Data otrzymania prawa

14.10.2020

Kraj / region

Polska

Przyznanie i utrzymanie ochrony

Numer prawa ochronnego

236607

Data otrzymania prawa

14.10.2020

Kraj / region

Polska

Upubliczniono

Wiadomości Urzędu Patentowego

Numer

03/2021

Data upublicznienia

08.02.2021

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.