Trwa generowanie pliku...

Strona główna / Publikacje / Influence of Varying Microwave Power during Microwave-Vacuum Drying on the Drying Time and Quality of Beetroot and Carrot Slices

Artykuł

Tytuł Influence of Varying Microwave Power during Microwave-Vacuum Drying on the Drying Time and Quality of Beetroot and Carrot Slices
Autorzy

1 Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | P pracownik

Rok publikacji

2014

Opublikowano w

Drying Technology

Rocznik: 2014 | Tom: vol. 32 | Numer: no. 11

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Strony (od-do)

1326 - 1333

DOI 10.1080/07373937.2014.924135
Punktacja MNiSW

30

Ujednolicona punktacja MNiSW za lata 2013-2016

35

Impact Factor

1,518