W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Grain quality characteristics and dough rheological properties in Langdon durum–wild emmer wheat chromosome substitution lines under nitrogen and water deficits

Autorzy

[ 1 ] Institute of Plant Genetics, Polish Academy of Sciences, 34 Strzeszynska Str., PL | [ 2 ] Katedra Ergonomii i Inżynierii Jakości, Wydział Inżynierii Zarządzania, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[6.6] Nauki o zarządzaniu i jakości

Rok publikacji

2017

Opublikowano w

Journal of the Science of Food and Agriculture

Rocznik: 2017 | Tom: vol. 97

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • Triticum durum
  • Triticum dicoccoides
  • glutenins
  • nitrogen shortage
  • drought stress
Data udostępnienia online

30.09.2016

Strony (od-do)

2030 - 2041

DOI

10.1002/jsfa.8006

Typ licencji

inne

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

35

Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021

35

Impact Factor

2,379

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.