W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Wpływ procesu produkcyjnego na jakość dżemu truskawkowego

Autorzy

[ 1 ] Instytut Maszyn Roboczych i Pojazdów Samochodowych, Wydział Maszyn Roboczych i Transportu, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[2.9] Inżynieria mechaniczna

Wariant tytułu

EN The impact of the production process on the quality of strawberry jam

Rok publikacji

2018

Opublikowano w

Przemysł Chemiczny

Rocznik: 2018 | Tom: t. 97 | Numer: nr 5

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

polski

Strony (od-do)

14 - 17

DOI

10.15199/62.2018.5.1

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

15

Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021

15

Impact Factor

0,428

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.