W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Wpływ stopnia podstawienia skrobi E1422 na właściwości reologiczne w układach zawierających chlorek sodu

Autorzy

[ 1 ] Katedra Zarządzania Produkcją i Logistyki, Wydział Inżynierii Zarządzania, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[6.6] Nauki o zarządzaniu i jakości

Wariant tytułu

EN Effect of degree of substitution of E1422 starch on rheological properties in systems containing sodium chloride

Rok publikacji

2018

Opublikowano w

Żywność. Nauka. Technologia. Jakość

Rocznik: 2018 | Tom: vol. 25 | Numer: no. 3

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

polski

Słowa kluczowe
PL
  • acetylacja
  • sieciowanie
  • skrobia modyfikowana
  • właściwości reologiczne
EN
  • acetylation
  • crosslinking
  • modified starch
  • rheological properties
Strony (od-do)

89 - 99

DOI

10.15193/ZNTJ/2018/116/248

URL

http://wydawnictwo.pttz.org/wp-content/uploads/2019/01/07_Malyszek.pdf

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

15

Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021

15

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.