W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Thermal processing of pasta enriched with black locust flowers affect quality, phenolics, and antioxidant activity

Autorzy

[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2019

Opublikowano w

Journal of Food Processing and Preservation

Rocznik: 2019 | Tom: vol. 43 | Numer: iss. 10

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Data udostępnienia online

11.07.2019

Strony (od-do)

14106-1 - 141056-11

DOI

10.1111/jfpp.14106

URL

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/jfpp.14106

Tryb otwartego dostępu

otwarte czasopismo

Wersja tekstu w otwartym dostępie

ostateczna wersja opublikowana

Czas udostępnienia publikacji w sposób otwarty

w momencie opublikowania

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

40

Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021

40

Impact Factor

1,405

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.