W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Książka

Pobierz BibTeX

Tytuł

Current trends in quality science - quality design of food products

Redaktorzy

Rok publikacji

2019

Typ książki

monografia naukowa

Język publikacji

angielski

Miejsce

Poznań, Polska

Wydawca

Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy

Wydawca z listy Ministerstwa

Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy

Data opublikowania

2019

Liczba stron

185

ISBN

978-83-7789-590-0

Rozdziały
Wpływ pochodzenia botanicznego inuliny na jakość jogurtu naturalnego produkowanego metodą termostatową (s. 78-88)
Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.