Przetwarzanie może potrwać kilka sekund...

Rozdział

Tytuł

Health properties and evaluation of quality of dried strawberry fruit produced using the convective drying method with neural image analysis

Autorzy

[ 1 ] Instytut Maszyn Roboczych i Pojazdów Samochodowych, Wydział Inżynierii Transportu, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

2.8 Inżynieria mechaniczna

Rok publikacji

2019

Typ rozdziału

rozdział w monografii naukowej / referat

Język publikacji

angielski

Strony (od-do)

111790-1 - 111790-7

DOI

10.1117/12.2539784

URL

https://doi.org/10.1117/12.2539784

Książka

Eleventh International Conference on Digital Image Processing (ICDIP 2019)

Zaprezentowany na

Eleventh International Conference on Digital Image Processing (ICDIP 2019), 10-13.05.2019, Guangzho, China

Punktacja MNiSW / rozdział

20