Przetwarzanie może potrwać kilka sekund...

Artykuł

Tytuł

Interfacial behaviour of egg yolk extracts

Autorzy

[ 1 ] Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ 2 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

6.5 Nauki chemiczne

Rok publikacji

2019

Opublikowano w

Food Biophysics

Rocznik: 2019 | Tom: vol. 14

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • egg yolk
  • lecithin
  • phospholipids
  • nanocarriers
  • liposome
Data udostępnienia online

19.02.2019

Strony (od-do)

205 - 213

DOI

10.1007/s11483-019-09572-4

URL

https://link.springer.com/content/pdf/10.1007/s11483-019-09572-4.pdf

Typ licencji

CC BY (uznanie autorstwa)

Tryb otwartego dostępu

otwarte czasopismo

Wersja tekstu w otwartym dostępie

ostateczna wersja opublikowana

Data udostępnienia publikacji w sposób otwarty

w momencie opublikowania

Punktacja MNiSW / czasopismo

70

Impact Factor

2,411 [Lista 2018]