W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Porównanie właściwości fizykochemicznych wybranych olejów spożywczych. Z badań Katedry Chemii Ogólnej

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Rok publikacji

2011

Opublikowano w

Zeszyty Naukowe / Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

Rocznik: 2011 | Numer: nr 194

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

polski

Strony (od-do)

150 - 157

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.