W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Rozdział

Pobierz BibTeX

Tytuł

Gelatinization of starch: A comparative study of viscographic, differential scanning calorimetry and low field NMR analyses

Autorzy

[ 1 ] Instytut Logistyki, Wydział Inżynierii Zarządzania, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[6.6] Nauki o zarządzaniu i jakości

Rok publikacji

2020

Typ rozdziału

rozdział w monografii naukowej / referat

Język publikacji

angielski

Strony (od-do)

41 - 45

Książka

Proceedings of the 16th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience Prague, 4th - 6th November 2020

Zaprezentowany na

16th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience, 4-6.11.2020, Prague, Czech Republic

Punktacja Ministerstwa / rozdział

5

Publikacja indeksowana w

WoS

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.