W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Rozdział

Pobierz BibTeX

Tytuł

Zatężanie wodnego roztworu pektyny techniką osmozy wymuszonej

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ D ] doktorant | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Wariant tytułu

EN Concentration of aqueous pectin solution using forward osmosis

Rok publikacji

2021

Typ rozdziału

referat

Język publikacji

polski

Słowa kluczowe
PL
  • osmoza wymuszona
  • pektyna
  • fouling
  • wytłoki jabłkowe
EN
  • forward osmosis
  • pectin
  • fouling
  • apple pomace
Strony (od-do)

38 - 39

Książka

13th Scientific Conference Membranes and Membrane Processes in Environmental Protection, MEMPEP 2021, June 10-11, 2021, online

Zaprezentowany na

13th Scientific Conference Membranes and Membrane Processes in Environmental Protection MEMPEP 2021, 10-11.06.2021, , Polska

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.