W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Książka

Pobierz BibTeX

Tytuł

XIII Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw : Przetwory owocowe, warzywne i grzybowe - dla zdrowia i zrównoważonego rozwoju, Zegrze k. Warszawy, 26-27 maja 2022

Dodatkowy tytuł

PL Przetwory owocowe, warzywne i grzybowe - dla zdrowia i zrównoważonego rozwoju

Rok publikacji

2022

Typ książki

materiały konferencyjne

Język publikacji

polski

Data opublikowania

2022

URL

https://www.ibprs.pl/xiii-ogolnopolska-konferencja-naukowa-technologow-przetworstwa-owocow-i-warzyw-podsumowanie/

Rozdziały
Impregnacja próżniowa plastrów marchwi - ocena jakości otrzymanych półproduktów (s. 66)
Konferencja

XIII Ogólnopolska Konferencja Naukowa Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw „Przetwory owocowe, warzywne i grzybowe – dla zdrowia i zrównoważonego rozwoju”, 26-27.05.2022, Zegrze k. Warszawy, Polska

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.