W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Rozdział

Pobierz BibTeX

Tytuł

Application of artificial neural networks in recognizing carrier based on the color of raspberry powders obtained in the spray-drying process

Autorzy

[ 1 ] Instytut Konstrukcji Maszyn, Wydział Inżynierii Mechanicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[2.9] Inżynieria mechaniczna

Rok publikacji

2022

Typ rozdziału

rozdział w monografii naukowej / referat

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
PL
  • suszenie rozpyłowe
  • malina
  • analiza neuronowa
  • ocena jakości proszków
Streszczenie

EN Fruit juices and vegetable and fruit juices are the products, which provide our bodies with a lot of valuable and nutritional ingredients and play a major role in prevention of numerous illnesses. Raspberries are the valuable source of bioactive compounds. As part of preserving food, whose main aim is to extend stability of products obtained only in season, the researchers took advantage of spray drying technique. In the research part of the study, research samples were prepared in the form of raspberry powders obtained from the process of dehumidified spray drying. Because of the research, a neural model was made, which supported the evaluation of the quality of detecting powder samples based on their color. The devised neural network reached classification accuracy at 0.924

Strony (od-do)

342 - 348

DOI

10.1117/12.2645926

URL

https://spie.org/Publications/Proceedings/Paper/10.1117/12.2645926

Książka

Fourteenth International Conference on Digital Image Processing (ICDIP 2022)

Zaprezentowany na

14th International Conference on Digital Image Processing, ICDIP 2022, 20-23.05.2022, Wuhan, China

Punktacja Ministerstwa / rozdział

20

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.