W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz plik Pobierz BibTeX

Tytuł

Nutritional and Bioactive Properties of Plant-Based Sausages Containing Potato Protein, Ferritin, and a Blend of Cold-Pressed Oils

Autorzy

[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2023

Opublikowano w

Proceedings

Rocznik: 2023 | Tom: vol. 91

Typ artykułu

abstrakt

Język publikacji

angielski

Data udostępnienia online

06.02.2024

Strony (od-do)

277-1 - 277-2

DOI

10.3390/proceedings2023091277

URL

https://www.mdpi.com/2504-3900/91/1/277

Uwagi

Article number: 277

Zaprezentowany na

The 14th European Nutrition Conference FENS 2023, 14-17.11.2023, Belgrade, Serbia

Typ licencji

CC BY (uznanie autorstwa)

Tryb otwartego dostępu

otwarte czasopismo

Wersja tekstu w otwartym dostępie

oryginalna wersja autorska

Czas udostępnienia publikacji w sposób otwarty

w momencie opublikowania

Pełny tekst artykułu

Pobierz plik

Poziom dostępu do pełnego tekstu

publiczny

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.