W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Książka

Pobierz BibTeX

Tytuł

Trendy w Przetwórstwie Owoców, Warzyw i Grzybów, XIV Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw

Redaktorzy

Rok publikacji

2024

Typ książki

książka pod redakcją

Język publikacji

polski

Miejsce

Wrocław, Polska

Wydawca

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, GAJT Wydawnictwo 1991 s.c.

Data opublikowania

2024

Liczba stron

99

ISBN

978-83-66292-35-2

Rozdziały
Wpływ warunków przechowywania na jakość shelf-life jabłek (s. 88-89)
Konferencja

XIV Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw "Trendy w przetwórstwie owoców, warzyw i grzybów", 20-22.05.2024, Krzyżowa, Polska

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.