W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Effect of pH and retention time on volatile fatty acids production during mixed culture fermentation

Autorzy

[ 1 ] Instytut Inżynierii Środowiska, Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik | [ D ] doktorant

Rok publikacji

2015

Opublikowano w

Bioresource Technology

Rocznik: 2015 | Tom: vol. 190

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • anaerobic digestion
  • mixed culture fermentation
  • volatile fatty acids
Strony (od-do)

274 - 280

DOI

10.1016/j.biortech.2015.04.096

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

45

Impact Factor

4,917

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.